Over Be pinteresting

Be pinteresting is een initiatief van BW Communicatie & PR. De website is bedoeld als bron van inspiratie voor startende gebruikers van Pinterest of professionals in de marketingcommunicatie. Pinterest heeft de laatste tijd gigantisch veel aandacht in de vakbladen. Via deze blog willen wij graag onze kennis over dit booming netwerk met jou delen.

De bloggers:

Brigitte van der Kleij-Wikkeling
Drs. Brigitte van der Kleij-Wikkeling is directeur van BW Communicatie & PR. Een bureau die gespecialiseerd is in strategisch advies en uitvoering voor online en offline marketingcommunicatie, die naar haar mening onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Naast eigenaar van LOCATIES010.nl (zoekmachine voor verrassende event- en vergaderlocaties), geeft zij les aan de Hogeschool Rotterdam.

Pinterest: wikkeling
Twitter: @brigittevdkleij
Website: www.bwcommunicatie.nl of www.locaties010.nl

Saira de Graaf
Een Pinterest-junkie met een passie voor Nieuwe Media en online communicatie. Zo kun je Saira prima omschrijven. Een aantal jaartjes terug heeft zij een studie Grafische Vormgeving afgerond, maar besloot daarna het roer om te gooien en te kiezen voor de opleiding Communicatie. Inmiddels afgestudeerd als HBO Bachelor Communication (met de minor PR 2.0) houdt zij zich graag bezig met alles wat met de wondere wereld van online communicatie te maken heeft. Zo tikt zij maar al te graag een blogje mee op Be pinteresting.

Pinterest: sairadegraaf
Twitter: @sairadegraaf
Website: about.me/sairadegraaf

Plaats een reactie